Gasthuisstraat 13B

5301 CA Zaltbommel

Even bellen?

088-1001091

Mail ons:

info@r2recycling.nl

Kom jij bij ons werken?

“R2 Recycling is dé leukste werkplek voor jou als je energie krijgt van het bedenken van creatieve oplossingen, graag deel uitmaakt van een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat en je kansen proactief aangrijpt.”

Richard, oprichter R2Recycling

Werken bij R2recycling

Kijkje nemen bij ons kantoor? Bekijk de video!

Video afspelen
Previous slide
Next slide

Sfeer proeven van ons bedrijf? Klik of swipe hierboven door de foto’s!

Wij zijn wij

R2 Recycling bestaat uit een team van enthousiaste, jonge en deskundige medewerkers. Vanuit het centrum van de historische stad Zaltbommel staan wij elke dag klaar om onze klanten te helpen met het vinden en bestellen van diverse containers.

Als R2 Recycling zijn wij de schakel tussen vraag en aanbod. Wij verhuren afvalcontainers door heel Nederland aan particulieren en bedrijven. Van je vrienden die midden in een verbouwing zitten, de winkelier om de hoek tot de grote bedrijven als Boels en Praxis. Wij staan voor ze klaar!

Wij maken het verschil door onze flexibiliteit, servicegerichtheid en goede relatie met onze leveranciers. We zetten graag net die extra stap om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen.

Lijkt het jou wel wat om hier een steentje aan bij te dragen? Op deze pagina lees je meer over werken bij R2Recycling. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega.

Je bent van harte welkom!

Stukje geschiedenis

Vanaf jongs af aan is Richard bekend met afvalstoffenverwerking en alles wat daar bij komt kijken. Hij groeide op in het Afvalbedrijf van zijn vader.

Vanuit de zolderkamer startte Richard in 2008 met zijn eigen onderneming in de online containerverhuur. Hij bouwde verschillende websites op welke hij vervolgens continu optimaliseerde door te focussen op analytics en zoekvolume.

R2 Recycling werd al snel een succes en de bestellingen per week liepen snel op. Vandaag de dag is R2 Recycling, met inmiddels 12 labels nog steeds de grootste containeraanbieder van Nederland.

Grootste containeraanbieder van Nederland.

Daarnaast biedt R2 Recycling sinds 2019 op maat gemaakte software pakketten aan onder de naam “Ipster”. Van CRM tot telefooncentrale.
Door de verschillende labels en activiteiten weten wij als geen ander dat automatisering noodzakelijk is. We helpen andere organisaties hier graag bij!

De drive om er iets van te maken, is nog steeds de grote motivator in de onderneming. Iedereen de schouders eronder, als één grote familie; zo werken we bij R2 Recycling.

Ons team

Ons team bestaat uit 10 medewerkers, verdeeld over 4 afdelingen.

Je wordt onderdeel van een team waarin iedereen voor elkaar klaar staat, ook Richard (de eigenaar).
Er is oog voor je privésituatie en we vinden een gezonde werk-privé balans heel belangrijk.

We hebben een no-nonsense mentaliteit en communiceren op een open manier met elkaar.

Gezelligheid staat voorop. Samen friet eten op vrijdag, dineren bij de baas thuis, pingpong-kampioenschappen of een voetbalwedstrijd bijwonen in één van de skyboxen van onze partners; het gebeurt allemaal bij R2 Recycling!

Collega's aan het woord

Onze collega’s vertellen je graag waarom ze bij R2recycling werken.

“De werksfeer vind ik heel fijn. Verder is er hier veel mogelijk. Als je aangeeft wat je leuk vindt, dan wordt daar samen naar gekeken en kun je dat ook echt gaan oppakken. Zo werk ik naast de verkoop, ook mee op de administratie”

Tessa

Verkoop & administratief medewerkster

“De werksfeer vind ik heel fijn. Verder is er hier veel mogelijk. Als je aangeeft wat je leuk vindt, dan wordt daar samen naar gekeken en kun je dat ook echt gaan oppakken. Zo werk ik naast de verkoop, ook mee op de administratie.”

Wesley

Wesley

Web-ontwikkeling & marketing

“Ik ben vanaf het begin bij R2 Recycling betrokken en ben trot op de groei die we hebben doorgemaakt en waar we nu staan. Ik ga nog elke dag met plezier naar mijn werk en krijg energie van het online ondernemen. Aan het einde van de dag naar huis gaan, wetende dat de websites goed draaien en er veel aanvragen zijn binnengekomen, daar doe ik het voor!”

Manuel2

Manuel

Commercieel medewerker binnendienst

“Ik leer nog elke dag, omdat ik steeds opnieuw te maken krijg met nieuwe situaties en klanten waarvoor ik een creatieve oplossing moet bedenken. Het geeft een kik als het toch gelukt is om nog 10 containers voor de klant te fixen en als we een nieuw salesrecord neerzetten. Dit vieren we dan met zijn alle met champagne of taart, super gezellig!”

Sollicitatieproces

Enthousiast geworden over een vacature? Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet! Hieronder vind je terug wat je kunt verwachten als je gesolliciteerd hebt.

Klik op de foto voor een uitvergrootte versie.

Organisatiestructuur

Benieuwd hoe de organisatie precies in elkaar steekt? Hieronder vind je onze organogram.

Klik op de foto voor een uitvergrootte versie.

Openstaande vacatures

Enthousiast geworden van ons bedrijf? Hier onder zie je alle openstaande vacatures. Zien we je binnenkort op kantoor?

Commercieel Medewerker Binnendienst

40 uur – Zaltbommel

Zaterdagkracht

6 uur – Zaltbommel

Meer weten over werken bij R2Recycling?
Bel of whatsapp gerust naar 06 – 82051810.